top of page

Fotokurser

Foto för ungdomar 10-14 år

 

Är du mellan 10 och 13 år och vill lära dig att fotografera? Då är det här en utmärkt kurs att börja med! Här varvas experiment med manuella kamerainställningar med utforskarglädje och kreativitet.

Porträttfotografering i studio, helgworkshop

 

En inspirerande workshop för dig som vill lära dig mer om porträtt och ljussättning i fotostudio. Vi fokuserar både på den tekniska biten och samspelet med modell men framför allt på hur ljuset formar karaktären i ett porträtt.

IMG_7308_edited.jpg

Foto 3, avancerad

 

En avancerad fotokurs för dig som vill utveckla ditt bildspråk, den teknik som det kräver, och hur du kan komma vidare i ditt fotograferande. Du lär dig ljussättning i fotostudio och du arbetar med ett eget projekt under kursen.

HZ4A6861_Photo Danish Saroee_edited.jpg

Mobilfoto - kreativ mobilfotografering

 

Vi berör kreativitet, lust och vad man vill fånga i sina bilder. Du får ny inspiration och kontroll över ditt mobilfotograferande samt kunskap om olika typer av appar för bildbehandling och även en del tillbehör.

HZ4A6602 3_edited.jpg

Filma och redigera med iPhone, grundkurs

 

Lär dig filma och redigera med din iPhone. Skapa bra ljud och proffsigt ljus. Du lär dig viktiga klipptekniker och fina övergångar. Kursen hjälper dig utveckla ditt filmande för sociala medier, marknadsavdelningar ochYoutube.

Foto 2, fortsättningskurs

 

För dig som vill ta ditt fotograferande till nästa nivå. Foto 2 hjälper dig vidare till ökad kunskap och kreativitet. Efter kursen har du en helt ny förståelse för fotografi och hur du kan ta ännu bättre bilder.

IMG_4212_edited.png

Foto för föräldralediga, grund

 

Är du föräldraledig och vill passa på att lära dig att ta bättre bilder av ditt barn? På vår kurs i bebisfoto tar du med dig din son eller dotter på max 14 månader och lär dig fotografins grunder på plats hos oss.

Mitt Fotoprojekt - från idé till fotobok, Nyhet

 

Denna kurs passar utmärkt för dig som vill satsa på ett fotoprojekt. Kanske har du redan bilder eller en god idé du vill utveckla. I grupp får du feedback och handledning av ditt växande projekt. Kursen avslutas med en fotobok.

Kameran - så funkar den, intensivkurs

Varför blir det suddigt, mörkt eller märkliga färger? Detta är kursen för dig som vill förstå din systemkamera. Du får större kunskap om vad som påverkar bildens slutresultat och gör dig mer kreativ.

1556147779747_edited.jpg
IMG_4212_edited.png

Foto för föräldralediga, fortsättning

 

Du fördjupar dig i ditt fotograferande. Bland mycket annat lär du dig att ta bättre bilder och vi går igenom enklare bildredigering. Vi gör även ett besök i fotostudio. Du blir helt enkelt en ännu bättre fotograf!

IMG_4209_edited.jpg
_H1D3365Photo Danish Saroee_edited.png
HZ4A7543 5_edited.jpg
IMG_1805 6_edited.jpg
IMG_2482_3_edited.jpg

Foto 1, grundkurs

 

I denna kurs får du lära dig alltifrån kamerans grunder, bildkomposition och exponering. En bred nybörjarkurs för dig som vill få grundläggande kunskaper om fotograferandet och därmed bli mer kreativ.

Fotografera urbana stadsmiljöer

 

Redo att pröva urban photography? Följ med på en fotografisk studie av denna populära fotogenre. Vi hittar inspiration i otippade stadsmiljöer och letar efter mer eller mindre konstnärliga tolkningar av ”platsens själ”.

Contact

Like what you see? Get in touch to learn more.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page